Leasevormen

Een leasen van een auto of e-bike is een feestje. Uw feestje, want wij regelen alles voor u. Het genieten van de auto of de e-bike laten we helemaal aan u over.
 
Van Full Operational Lease - een compleet en 100% risicoloos leasepakket - tot bijvoorbeeld 1-daagse fietshuur: werkelijk alles kan. 
 
Bij ons kunt u voor alle automerken terecht en voor Kalkhoff e-bikes. Dus bijvoorbeeld een BMW, Mercedes, Opel, Renault of Volvo leasen? U bepaalt.
 
Leasen doet u bij Century Lease, de leasespecialist van Noord-Nederland! 
Onderstaand treft u in het kort meer informatie aan over de verschillende mobiliteitsoplossingen van Century Lease. De mobiliteitsadviseurs van Century helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Operational Lease

Century Lease draagt volledig zorg voor de financiering, het onderhoud, de verzekeringen én het afschrijvingsrisico van uw wagenpark. De leaseauto staat niet op uw balans, zodat u ook uw liquiditeitspositie optimaal kunt benutten voor uw onderneming. Als ondernemer en wagenparkbeheerder bent u met Full Operational Lease verzekerd van onbezorgd leasen, inclusief de beste service. Voor een scherp en vast maandbedrag is de mobiliteit van uw werknemers gegarandeerd, 24 uur per dag, zeven dagen per week.

Financial Lease

Mobiliteit is cruciaal voor uw zakelijke succes. Dat begrijpen wij. Daarom bieden we zakelijke rijders betrouwbare en transparante oplossingen. Met uw keuze voor Financial Lease profiteert u van een fiscaal aantrekkelijke financiering met veel voordelen. Zodat u altijd zorgeloos mobiel bent. 

Flexibele Lease/Short Lease

In het geval van een flexibele lease neemt u voor periodes van 2 tot 24 maanden een jonge (bedrijfs)wagen af tegen scherpe prijzen, met maximale flexibiliteit en zonder financieel risico te lopen. Flexibele lease is dus, voor wat uw vervoerswensen betreft, een perfecte aanvulling op onze bestaande verhuurproducten. Ideaal toch?

Elektrisch leasen

Elektrisch leasen bij Century Lease heeft veel voordelen. Het rijden is schoon, veilig en opvallend stil. Tevens kan een elektrische auto veel geld besparen in het gebruik. Elektrisch rijden kunt u op veel manieren. Of een hybride of elektrische auto het beste bij u past, hangt vooral af van uw persoonlijke situatie.

E-bikes leasen

Als werkgever kunt u uw werknemers met behulp van de werkkostenregeling heel eenvoudig stimuleren om op de fiets te komen. Zet de werkkostenregeling eenvoudig in voor een Kalkhoff e-bike voor uw werknemers! Als werkgever mag u maximaal 1,2% van uw totale fiscale loon, de zogenaamde vrije ruimte, besteden aan onbelaste vergoedingen, verstrekkingen en terbeschikkingstellingen voor uw werknemers.

Verhuur

Een uitstekende auto kunnen huren, zonder minimale huurperiode. Century Autoverhuur verzorgt als specialist maatwerk autoverhuur voor de zakelijke markt. De betrouwbare huurvloot biedt u gemak en comfort: u kunt een Audi, Volkswagen, SEAT, ŠKODA of Volkswagen bedrijfswagen huren in vrijwel elke klasse. U rijdt altijd in een representatieve huurauto. En dat tegen een gegarandeerd gunstig tarief. Binnen 4 uur heeft Century Autoverhuur een huurauto voor u klaar staan.

Stock Lease

Wilt u direct en voordelig een uitstekende leaseauto rijden en niet gebonden zijn aan een lang leasecontract? Een jonge occasion of een voorraad auto leasen is dan ideaal. Met Stock Lease van Century Lease bent u verzekerd van een (vrijwel) nieuwe auto voor de prijs van een gebruikte – de afschrijving heeft namelijk al deels plaatsgevonden. Korte looptijden zijn mogelijk en bieden u veel flexibiliteit. Kortom, zo least u betaalbaar en geheel zonder risico.

Additional Lease

Flink besparen op kosten voor uw wagenpark én flexibel invulling kunnen geven aan de werkelijke mobiliteitsbehoefte van uw medewerkers? Het kan met Additional Lease van Century Lease. Uw medewerkers rijden dagelijks in een kleine, zuinige auto, maar kunnen specifiek tijdens de zomer- en wintervakantie rijden in een comfortabele grotere auto. Zowel u als uw medewerkers leasen zo voordeliger en bovendien op duurzame wijze.

Sale & Lease Back

Uw wagenpark aan een leasemaatschappij verkopen en daarna dezelfde bedrijfsauto’s terugleasen: heeft dat voordelen? Absoluut. Met Sale & Lease Back krijgt u zo allereerst extra kapitaal in handen, te besteden aan uw corebusiness. Daarnaast wordt u volledig ontzorgd: Century Lease regelt op basis van Full Operational Lease-voorwaarden alle operationele en administratieve taken betreffende uw wagenpark. U loopt bovendien geen enkel financieel risico meer.

Stock Management

Bij Stock Management staat een probleemloze overdracht van auto’s tussen berijders centraal, waarbij we u maximaal kunnen ontzorgen. In slechts enkele dagen wordt de complete overdracht tussen berijders voor u verzorgd waarbij u de keuze heeft om de auto in beheer van Century Lease te stallen, zodat uw parkeerterrein vrij blijft van overtollige auto’s. Niet alleen draagt Stock Management zo bij tot een efficiënter gebruik van uw parkeerterrein, het minimaliseert ook uw operationele en administratieve taken van overtollige auto’s! Elke nieuwe berijder krijgt een perfecte auto, terwijl u uw kostbare tijd kunt besteden aan andere nuttige zaken.

Turn Key Bedrijfswagens

De bedrijfswagens van Volkswagen staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Door de nauwe samenwerking tussen Volkswagen Bedrijfswagens en Century Lease kunnen we u tegen de meest scherpe prijs een complete bedrijfswagen aanbieden die volledig is aangepast aan uw wensen. We voorzien uw nieuwe auto van een complete schappeninbouw, bestickering en/of opbouw. En dat alles tegen de scherpste leaseprijs. Wanneer u uw nieuwe bedrijfswagen in ontvangst neemt, is alles voor u geregeld!

Private Lease

Vanaf nu kan iedereen onbezorgd in een nieuwe auto rijden voor een vast bedrag per maand. Zonder borg of grote investering vooraf. Dit kan met een private lease auto abonnement. Met het auto abonnement heeft u geen zorgen over verzekeringen, reparaties, onderhoud, wegenbelasting en schade. Alles is inclusief. U moet alleen nog tanken.

Collectief Auto Abonnement

Heeft u of bent u werkzaam bij een onderneming met meer dan 200 medewerkers? Dan bieden we u met het Collectief Auto Abonnement een interessante privé leaseconstructie voor uw medewerkers. Door de collectiviteit profiteren zij van een aanzienlijke korting bij het rijden van een nieuwe of jonge gebruikte auto van de merken Audi, Volkswagen, SEAT of ŠKODA.

Interesse? We helpen u graag.

Wilt u meer weten over de leasevormen bij Century Lease? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze leaseadviseurs op telefoonnummer 050-8537200 of klik op onderstaande button en vraag direct een offerte aan.