Century Zakelijke Markt

Een auto kopen, huren, leasen, wassen, onderhouden of repareren? Op de afdeling Zakelijke Markt van Century wordt u ontzorgd. Wij kijken samen met u naar uw wensen en behoeften en wij denken graag met u mee. Altijd met het behalen van een kostenreductie op uw wagenpark als insteek. 

U kunt met al uw mobiliteitsvraagstukken bij ons terecht. Bij één vast contactpersoon. Een contactpersoon die intern bijgestaan wordt door een team van product- en merkenspecialisten. Wel zo prettig. Hierdoor bent u verzekerd van een maatwerkoplossing die voor u en uw bedrijf het beste uitpakt. 

Century biedt u een totaaloplossing op het gebied van mobiliteit. Wij zijn gespecialiseerd in de merken Volkswagen, Audi, SEAT , ŠKODA, CUPRA en Volkswagen Bedrijfswagens. 

Neem gerust contact met ons op. Bel 050 - 853 7200 of mail naar zakelijk@century.nl.

Een auto of e-bike leasen? Leasen doe je bij Century. Voor alle automerken én voor Kalkhoff e-bikes! 

Century Lease biedt altijd een totaaloplossing op het gebied van mobiliteit. Voor alle automerken en voor e-bikes. Dus ook voor bijvoorbeeld een BMW, Mercedes, Opel, Renault of Volvo kunt u bij ons terecht. U bepaalt.

Fleetsales

Eén loket voor leasemaatschappijen en fleetowners
Wij hebben op de afdeling Zakelijke Markt één loket met specialisten die zich 100% bezig houden met het helpen van leasemaatschappijen en fleetowners. De juiste invulling van uw wagenpak, het onderhoud ervan en eventueel schadeherstel, onze specialisten staan voor u klaar. Heeft u vragen? Bel ze op 050 853 7200 of stuur een mail naar fleetsales@century.nl.

Samenwerking Volkswagen Pon Financial Services.

Wij werken samen met Volkswagen Pon Financial Services. Een joint venture tussen Pon Holdings BV en Volkswagen Financial Services AG. Volkswagen Leasing is ISO 9001:2008 (kwaliteit) en 140001:2004(milieu) gecertificeerd. De leaseportefeuille en alle daarbij behorende backoffice activiteiten worden centraal geregeld bij Volkswagen Pon Financial Services.

Onze mobiliteitsadviseurs komen graag bij u langs...

Kunnen wij u ook helpen met uw mobiliteitsvraagstukken? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak met een van onze mobiliteitsadviseurs. Zij nemen graag de tijd voor een oriënterend gesprek bij u op kantoor om uw wensen en behoeften in kaart te brengen.
 
U kunt ons bereiken op telefoonnummer is 050 853 7200, stuur een e-mail naar zakelijk@century.nl of klik op onderstaande contactbutton.